Verlenging avond lockdown

Ondanks een licht dalende trend van de corona besmettingen heeft de regering besloten om de avond sluiting tot 14 januari aan te houden. Helaas houdt dat in dat we jullie in de drukste periode van het jaar alleen overdag kunnen ontvangen voor ski- en snowboardlessen. In deze update leggen we uit welke maatregelen we hebben genomen om toch zoveel mogelijk lessen te kunnen geven zodat iedereen hopelijk de mogelijkheid heeft om zich goed voor te bereiden op de wintersportvakantie

In alle Alpenlanden heeft het de afgelopen periode flink gesneeuwd en zijn de condities uitstekend. Samen met de maatregelen die alle landen hebben genomen is het mogelijk voor ons om komende winter weer te gaan genieten van onze favoriete wintersport!

Skischool nog steeds gesloten om 17.00 uur

De skischool moet ook tot 14 januari sluiten om 17.00 uur. ook voor de komende periode moeten er weer een groot aantal lessen worden verplaatst, uitgesteld of evt geannuleerd. Naast de maatregelen die we al hadden genomen zijn er nu ook tijdens de daguren aangepaste aanvangstijden. Extra tijden komen eventueel nog beschikbaar indien dat nodig mocht zijn.
 

 • Lessen op de avonden worden komende 4 weken niet gegeven.
 • Starttijden van kindercursus worden aangepast.
  • 15.15 start nu om 15.00
  • 16.30 start nu om 16.00
 • Starttijden van de lessen in het weekend blijven de rest van het hoogseizoen als afgelopen weekenden. Tot en met 18 februari starten alle lessen op het hele uur. Reeds geboekte lessen zijn aangepast aan de nieuwe tijden. Bevestigingen daarvan zijn verstuurd.
 • Starttijden op weekdagen zijn op de middagen aangepast. De lessen starten dan ook op het hele uur.

Komende periode zullen we iedereen proberen op de hoogte te brengen. Daarnaast hopen we op een beetje medewerking van jullie;

 • Als je een les hebt staan op een avond voor 14 januari, en je bent bekend met het online reserveringssysteem zou het fijn zijn wanneer je zelf vast deze reservering verplaatst. Wanneer je (nog) geen ervaring hebt met het online reserveren kun je bellen met de skischool.
 • Schroom niet om de skischool te bellen (0570-636354) wanneer je twijfelt over een gemaakte reservering.
 • Afspraken per email kunnen helaas niet gemaakt worden.

We hopen dat we op deze manier samen voor iedereen de beste oplossing kunnen vinden en dat iedereen daarna kan genieten van een geweldige wintersportvakantie.

Categories: Skischool

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *