Naast onze gewone leskaarten hebben we ook speciale cursussen. Deze cursussen bestaan uit een aantal lessen op een vaste tijd en dag. Wanneer je een keer niet kunt en deze les op tijd hebt afgezegd dan kan deze les uitsluitend als last-minute les ingehaald worden.

Last Minute les

Wanneer je door omstandigheden toch je les af moet zeggen terwijl de voorwaarden aangeven dat dit niet (meer) kan, dan krijg je van ons hiervoor een last minute les tegoed. Hiermee kun je je les op een ander tijdstip inhalen. Voorwaarde is dat deze les binnen een termijn van maximaal 24 uur vooruit gepland kan worden, en uitsluitend in uren waarin reeds cursisten staan.

Herfstcursus*

4 lessen skiën of snowboarden tijdens de herfstvakantie. Deze lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds ingepland worden. Voor snowboarden hebben we de woensdagavond en zaterdag en zondag beschikbaar.

€ 65

(*in verband met de verhuizing gaat deze cursus dit jaar niet door)

Kindercursussen

De absolute toppers in het cursusaanbod zijn de kindercursussen. 5 Lessen die direct voorafgaand aan de kerst- en krokusvakantie worden gegeven*. Op de woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.30 uur speciaal voor kinderen van de basisschool. Natuurlijk krijgen ze aan het eind van de cursus allemaal hun diploma.

Kerst                         € 95             

Krokus                       € 120

*Gemiste lessen kunnen uitsluitend als last minute les ingehaald worden

TGIF

staat voor Thank God It’s Friday. Als sportieve afsluiting van je week een heerlijk uurtje skiën. Deze lessen mogen alleen op de vrijdagavond worden gepland.

5 lessen vrij te plannen op vrijdagavond

€ 125

Voorjaarscursus

Voor de mensen die nog laat op vakantie gaan, of wanneer je gewoon niet genoeg krijgt van het skiën hebben we een speciale cursus van 4 lessen. Deze kaart is beschikbaar van 15 maart tot 12 april.

€ 75