Er zijn veel redenen te verzinnen waarom je op skiles zou moeten gaan. Als je eenmaal besloten hebt om skiles (en natuurlijk geldt dit allemaal ook voor snowboarden) te gaan nemen kom je voor een boel keuzes te staan. Ga je hier in Nederland of tijdens de vakantie lessen? Ga je binnen of buiten lessen? Borstelbaan, kunstsneeuwbaan of rolbaan?

Van alle voorbereidingen is uit onderzoek (van onder andere de consumentenbond) naar voren gekomen dat leren skiën op een rolbaan het meest efficiënt is. De kleine groepjes in combinatie met een leraar die dichtbij staat en een spiegel waarin je jezelf kunt zien maken dat je snel kunt leren skiën en snowboarden.

Door de continu draaiende band en de eindeloze afdaling die daardoor ontstaat is het ook voor gevorderde skiërs ideaal om de techniek te verbeteren.

Wij maken voor onze leskaarten onderscheid in een hoogseizoen (1 december tot en met 1 maart) en een laagseizoen(tot 1 december en vanaf 1 maart). Binnen het hoogseizoen kun je kiezen voor daguren (maandag tot en met vrijdag tot 17.30 u) of avond (vanaf 18.00 u) en weekend (zaterdag en zondag).

Kies hier je leskaart voor seizoen 21/22.