Seizoen ’20/’21


Afgelopen seizoen was voor iedereen waarschijnlijk een zeer teleurstellend winterseizoen. Geannuleerde vakanties, uitgestelde en opnieuw geannuleerde tripjes. En zelfs op dit moment ziet het er niet naar uit dat we op korte termijn nog even naar de wintersport kunnen.

Skiën in Nederland werd ook moeilijk. De meeste rolbanen moesten dicht omdat binnensporten niet was toegestaan. Wij hadden geluk; door onze verhuizing naar de Scheg zijn wij een (overdekte) buitenlocatie geworden en daarom was skiën en snowboarden nog toegestaan. En hoewel het natuurlijk veel minder druk was dan normaal hebben we gemerkt dat onze klanten dit jaar misschien nog wel met meer plezier hebben geoefend op de baan dan normaal.

We hebben zelfs een week op echte sneeuw geskied bij temperaturen van -9 !!! Als dat geen wintersportgevoel geeft…

Langs deze weg willen we iedereen die afgelopen seizoen(en) bij ons geskied heeft bedanken voor het vertrouwen. Volgend jaar bestaat de skischool 30 jaar en gaan we met veel enthousiasme en frisse ideeën het nieuwe seizoen in. Een aantal van die ideeën vind je in deze nieuwsbrief. Graag zien we iedereen volgend seizoen (of misschien zelfs deze zomer) terug ter voorbereiding van de wintersportvakantie die dan hopelijk wel gaat komen.

Fijne zomer en tot ziens bij
Ski Promotion Deventer

Seizoenskaart

Leskaarten

Groepskaart

Koop je seizoenskaart in:

Mei:  € 380,=
Juni: € 390,=
Juli:  € 400,=
Aug:  € 410,=
Sep:  € 420,=
Okt:  € 450,=
Tot 5 september koop je je 7 of 12 lessenkaart met 30% korting.
Koop je je leskaart vóór 1 juli dan krijg je er een te gekke jubileum longsleeve shirt bij!
4 = 6
Komend seizoen geven we weer gewoon les aan 6 personen per uur. Met deze kaart kun je een heel uur reserveren voor jullie 4. 

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *