Skischool

Heb je dit jaar plannen om voor het eerst op wintersport te gaan? Ski je al een aantal jaar en lukt het je niet om die zwarte piste af te komen of lekker in de diepe sneeuw te skiën? Of vind je de oefenweide al spannend en wil je nu eindelijk wel eens van je angst af?

Allemaal redenen om eens langs te komen bij Ski Promotion Deventer. Al bijna 30 jaar geven we skilessen om mensen te helpen (onder andere) van bovenstaande problemen af te komen.

Om kennis te maken met het skiën op de indoor rolbaan kun je een kennismakingsles boeken. Geef bij aanmelding even op hoeveel ervaring je hebt in de sneeuw en/of op een rolbaan en wij zorgen ervoor dat je goed ingedeeld wordt.

Ook voor kinderen is skiles in Nederland natuurlijk ideaal. Vanaf cropped-cropped-2015-01-21-19.40.11-e1449141497318.pngca 4 jaar is het mogelijk om les te krijgen op de baan. Na een proefles krijgen ze een advies over een eventueel vervolg. De grote voordelen zijn natuurlijk dat de leraren gewoon Nederlands praten, het weer geen rol speelt en de les maar een uurtje duurt.

En behalve skiles geven we ook snowboardles. Door de lesmethode kan het vallen en opstaan aanzienlijk beperkt worden.

Voor een afspraak is het noodzakelijk om de skischool te bellen. We kunnen je dan meteen de actuele beschikbaarheid geven en je alle informatie geven die je wilt hebben.