post

Nieuwe site!

Na een aantal wijzigingen de afgelopen zomer is ook de site toe aan een flinke wijziging. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de lay out en inhgoud van de site. We hebben alle informatie er op dit moment wel op staan. Kun je het niet vinden? Bel dan gerust met de skischool, en dan vertellen we je graag wat de beste oplossing voor jou is om deze winter goed voorbereid van de piste af te komen.

One thought on “Nieuwe site!

  1. er viel me iets op aan jullie site. Als je een account wil aan maken voor skiles kan dat niet want je kan de download button niet zien om je in te schrijven. Dus je kan die knop dus ook niet aanklikken. Nu snap ik niet zo goed hoe ik een account moet aan maken voor skiles? zouden jullie mij een mail willen sturen met uitleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *